7. srpna 2013

Jiří Pospíšil a Jan Šašek přijali pozvání na oběd do školní jídelny Základní školy Zbiroh

Místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a zastupitel Plzeňského kraje Jiří Pospíšil a předseda kontrolního výboru Zastupitelstva Plzeňského kraje a zastupitel Plzeňského kraje Jan Šašek přijali ve čtvrtek 27. června 2013 pozvání vedoucí školní jídelny při Základní škole Zbiroh Evy Květoňové na poslední oběd letošního školního roku.

Oba politici si při této příležitosti mohli pochutnat na výtečné svíčkové omáčce s houskovým knedlíkem. Oběda ve školní jídelně i následné prohlídky prostor školy se zúčastnili i dlouholetý a úspěšný starosta města Zbiroh Jiří Pražský (ODS) a tajemník Městského úřadu Zbiroh Jan Květoň.

„Po obědě přišla na řadu prohlídka budovy a areálu zbirožské základní školy, kterou pro nás taktéž připravila Eva Květoňová. Příjemná dopolední návštěva byla zakončena krátkým setkáním a diskusí s ředitelkou základní školy Mgr. Květuší Horákovou. Základní škola Zbiroh se pyšní mj. realizací mezinárodního programu Ekoškola, jehož cílem je komplexní vzdělávací program, ve kterém žáci reálně mění prostředí své školy tak, aby se stalo ekologičtější a příjemnější," uvedl k návštěvě Jan Šašek, zastupitel Plzeňského kraje a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany.