9. května 2014

Jiřák žije. Nejen farmářskými trhy!

Malinovka, dobré espresso, ale hlavně možnost vyměnit si – v tom dobrém smyslu slova - názory. Chcete Euro? Nelíbí se Vám plánovaná „revitalizace“ náměstí Jiřího z Poděbrad? Trápí Vás nepořádek na našich ulicích?

Už poněkolikáté jsme Vás přivítali u našeho stánku. Zajímá nás, jak se Vám žije na Praze 3. Co Vás těší, trápí, co byste chtěli změnit. „Atmosféra tady je jiná, než na různých setkáních politických stran. Úsměvy, fajn nálada, mladí lidé, kteří se rádi a ochotně baví se všemi“, říká příjemná žena. Po nákupu na trhu se u stánku zastavila s malou dcerkou. „Je vidět, že tady opravdu žijete“, usmívá se.  

A má pravdu. Alexander Bellu, Tomáš Kalivoda, Lucie Vítkovská a další zástupci „mladé ODS“ mají opravdu zájem o to, co se na Praze 3 děje. Jsou to lidé, kteří nejsou spjatí s minulou érou občanských demokratů. Přejí si renesanci a obrodu nejvýznamnější české pravicové strany. V komunální politice se vidí. „Máme rádi Žižkov, Vinohrady i Jarov a chceme společně s Vámi zapracovat na tom, aby naše městská část prosperovala“, říká Lucie Vítkovská. „Budeme tu pro Vás k dispozici pravidelně“ přislíbil Tomáš Kalivoda, místopředseda oblastní rady ODS Prahy 3. „Snažíme se získat co možná nejvíce informací o tom, co si občané této městské části opravdu přejí“, pokračuje.

Dnešního setkání se účastnila také politoložka Anna Heaney, která kandiduje za ODS do Evropského parlamentu. Šarmantní dáma zájemcům své postoje v rámci evropské politiky ochotně vysvětlila. „Naše politika je správná a náš hlas je už teď v Evropské unii slyšet. Budeme ještě silněji prosazovat Českou republiku. Ale držme se koruny, nikoli eura“, konstatuje u podpisového archu.

Přijďte za námi na Jiřák znovu 17. května, nebo 7. června. Těšíme se na setkání s Vámi a také na nové podněty!

Vaše Žižkovská ODS