29. března 2013

Generační obměna v ODS Praha 3

Novým předsedou OS ODS Praha 3 byl zvolen Bc. Alexander Bellu (25 let, úředník), poté co delegátům představil jasný plán pro aktivní, konstruktivní a důvěryhodnou politiku. Dosavadní předseda Pavel Hurda na sněmu oznámil, že se o post předsedy již nebude ucházet.

Posty místopředsedů získali Ing. Karel Bárta (37 let, podnikatel) a Bc. Tomáš Kalivoda (26 let, podnikatel). Zbývajícími členy rady se stali Ing. Petr Blažek, Pavel Hurda, Michal Papež, Bc. Ondřej Pecha, Ing.Marek Raška, Ing. Pavel Sladkovský, Bc. Lucie Vítkovská, Ing. Petr Vučka. 

Nově zvolený předseda OS Alexander Bellu krátce zhodnotil situaci a prohlásil: ,,Pro mě je nesmírně cenný fakt, že jsme se v rámci strany dokázali dohodnout na generační obměně a veřejnosti tak dáváme jasný signál, že žižkovská ODS je jednotná, a tak půjde i do voleb.

Delegáti sněmu nám dali svou důvěru a my se budeme snažit nejenom je, ale především naše voliče nezklamat. Věřím v pozitivní výsledky a že Praha 3 zůstane věrná konzervativní pravici a ODS.“ 

Bližší informace: Jakub Zrzavý, manažer OS ODS Praha 3,
774 789 189, os.praha3@ods.cz