Bc. Jakub Ozaňák

místopředseda oblastního sdružení
člen regionální rady
předseda místního sdružení
pověřený pokladník

Životopis

Jakub Ozaňák se narodil 22. září 1987 v Mostě a po celý svůj život, s krátkou přestávkou dvou let, kdy žil v Litvínově, bydlí v Mostě. Základní školu a Střední pedagogickou školu, obor Pedagogické lyceum vystudoval v Mostě, Filosofickou fakultu v Ústí nad Labem, obor Historie a společenské vědy, kde získal titul Bc. V současné době studuje navazující magisterské studium, obor historie. Je předsedou Místního sdružení ODS Most, byl předsedou oblastního sdružení a zároveň je členem Regionální rady ODS Ústeckého kraje. Členem Občanské demokratické strany je od svých 18 let.

Profesí je učitel. Začátky jeho pedagogického působení jsou v malé obci na Mostecku, v současné době učí na Základní škole v Litvínově - Hamru. Mezi jeho koníčky patří četba, zahradničení, oprava starých hodinek a starožitností. Zajímá se o regionální dějiny a je členem České numismatické společnosti. 

Je ženatý, má dva syny.  

Jeho názory jsou konzervativní. Komunistická strana by podle něj měla být zakázána, stejně tak jako symboly s komunismem spojené, jejich použití trestné. Je zastáncem tradiční rodiny.