Mgr. Michal Voltr

člen oblastní rady
radní města
člen místní rady

Životopis

Jsem patriot naší Kadaně, ve které jsem se roku 1974 narodil. V Kadani žiji po celý svůj život. Studoval jsem místní gymnázium, vystudoval jsem Policejní akademii obor Bezpečnostní služba a později obor Masová komunikace na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. V současné době pracuji jako vedoucí obchodní společnosti.

Kadaň je mou srdcovou záležitostí, chci, aby se tu lidem dobře žilo a byli na ni hrdí. Proto jsem již třetí volební období kadaňským zastupitelem. V roce 2012 jsem byl u zrodu Destinační agentury Dolní Poohří, která ukazuje turistům z Čech i ze zahraničí krásy a zajímavosti našeho města a jeho okolí.

Volný čas trávím s rodinou, poslední dobou si velmi užíváme objevování skrytých krás Kadaně ze sedla kola a na dlouhých procházkách podél Ohře. V létě se věnujeme vodáctví a v zimě rádi lyžujeme na nedalekých kopcích Krušných hor. Až do zranění jsem hrál hokej za SK Trhači Kadaň. S manželkou máme rádi kulturu, často chodíme do divadla a galerií, milujeme české filmy a dobrou muziku, kterou si nejlépe vychutnáme na festivalech.