David Erlebach

Životopis

Narodil jsem se 23.3.1984 v Liberci, kde žiji doposud. Cestu mého vzdělávání jsem zahájil na ZŠ Pilínkov, následně ZŠ Perštýn. S výučním listem kuchaře jsem studia zakončil nástavbovým studiem s maturitní zkouškou na Střední škole hospodářské ve Frýdlantě v Čechách.

V roce 2005 jsem založil taneční školu věnující se street dance disciplínám. Moji svěřenci a naši tanečníci obecně získávali několik ocenění na národních ale i mezinárodních šampionátech. Mým osobním největším úspěchem je 4. místo z oficiálního Mistrovství světa v electric boogie. V současné době Ti nejvytrvalejší pokračují v tanečním projektu zabývající se break dance a jsem pyšný, že patří mezi českou TOP10 elitu.

Farma v Jeřmanicích vyrábějící chutné mléčné výrobky je mým stávajícím zaměstnavatelem. Zde se zabývám propagací a odbytem, stejně jako samotnou výrobou mléčných produktů. Pátým rokem je mým neplaceným povoláním pozice předsedy Rady dětí a mládeže Libereckého kraje. Prostřednictvím této neziskové organizace a díky podpoře nespočtu dalších neziskových organizací koordinuji projekty, které mnozí liberečané znají – Bambiriáda, provozování Zahrady pro veřejnost ve Vesci, stejně jako realizace dalších kulturně – společenských projektů na území města Liberec.

V ODS jsem již třetím rokem jako řadový člen. Politické zázemí s mými zkušenostmi a znalostmi potřeb volnočasových organizací mi může umožnit tento důležitý (a často opomíjený) sektor rozvíjet. Jsem o to více potěšen, že mi je umožněno za ODS kandidovat do zastupitelstva našeho města.

Mou relaxací a uspokojením je realizace mých autorských a kolektivních projektů. Rád své tělo vybiji jízdou na kole. Mám přítelkyni Marcelu, se kterou vychovávám její dceru Markétku.