Bc. Eva Kolocová

Životopis

Narodila jsem se v Liberci dne 28. dubna 1986. Od malička jsem tzv. „dítě Františkova“, tedy prošla jsem zde jesličkami, mateřskou školou a pro navazující studia byla mým odrazovým můstkem Základní škola v Liberci X – Františkov, kam jsem docházela v letech 1992 - 2001. Na tvrdý, reálný a pracovní život jsem byla perfektně připravená díky oboru Ekonomické lyceum na střední škole Obchodní akademie v Šamánkově ulici v Liberci (dnes Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, p. o.), kterou jsem úspěšně ukončila v roce 2005.

Poté jsem se vydala na pracovní dráhu jako asistentka ve společnosti Stadion, spol. s r. o. a posléze jsem nastoupila znovu jako asistentka, a později ještě jako referentka, na Pozemkový fond ČR (dnes známý jako Státní pozemkový úřad). K zaměstnání jsem se rozhodla studovat kombinované studium na Metropolitní univerzitě Praha, pobočka Liberec, na které jsem v roce 2010 získala bakalářský titul. Nyní jsem v závěrečné etapě k získání magisterského titulu.

Od svých 6-ti let se učím krásám japonského bojového umění – karate, kterému se s menší přestávkou, věnuji dodnes. Již 8 rokem jsem také jeho trenérem a předávám nabyté zkušenosti tohoto umění dál zájemcům jakéhokoliv věku.

K mým zálibám vedle karate patří také cestování, turistika, četba, vzdělávání sebe sama, sport jako takový a zbožňuji zvířata. To vše a spousta další aktivit dělá můj život krásným.