20. dubna 2016

Setkání po 25 letech

V úterní podvečer se v Pivovaru Na Rychtě v Ústí nad Labem setkali členové Oblastní rady ODS Ústí nad Labem se zakládajícími členy Občanské demokratické strany v Ústí nad Labem. Setkání se uskutečnilo k výročí blížících se 25. narozenin ODS.

Téměř třicet zakládajících členů ústecké ODS, mezi kterými byli i ti, kteří se účastnili Ustavujícího kongresu ODS v Olomouci v roce 1991, přivítal předseda ODS Ústí nad Labem Libor Turek: „Jsem velmi rád, že jste přijali naše pozvání, protože s kým jiným, než se členy, kteří byli ‚tehdy u toho‘, bychom toto naše výročí měli oslavit. Řada z Vás je stále aktivními členy, se kterými se setkáváme při akcích, které ODS pořádá. Někteří z Vás již v ODS nejsou, ale to neznamená, že jsme na Vás zapomněli nebo že si Vaší práce, kterou jste pro ODS udělali, nevážíme.“

„Je milé setkat se s lidmi, kteří s ODS 25 let prožívají dobré i zlé a jsou stále plní energie a optimismu. Do ODS jsem vstupovala v roce 1996 a stejně jako členové, kteří se zúčastnili dnešního setkání, věřím, že k ODS se brzy vrátí její voliči, protože právě ODS se 25 let významně podílela na vývoji České republiky v prosperující evropskou zemi.“, řekla místopředsedkyně ODS Drahomíra Miklošová, která se přijela s ústeckými členy pozdravit.

Příjemné setkání plné vzpomínek, optimismu a naděje v budoucnost pokračovalo v poklidné atmosféře do pozdních večerních hodin. Na akci volně naváže den otevřených dveří pořádaný vedením Regionálního sdružení ODS Ústeckého kraje v pátek 22. dubna 2016 od 15 do 17 hodin v Modrém domě ODS (Klíšská 33, Ústí nad Labem).