16. ledna 2013

Tisková zpráva Oblastní sdružení ODS Jihlava, 16. 1. 2013

V úterý 15. ledna 2013 večer se v Jihlavě konal mimořádný sněm Oblastního sdružení ODS Jihlava, který na návrh Místní rady Místního sdružení ODS Jihlava zohlednil již dříve realizované změny ve vedení Místního sdružení ODS Jihlava.

Oblastní sněm namísto Michala Zigla, Jana Tesaře, Františka Strnada, Petr Koláčka, Martina Hájka a již dříve rezignujícího Lea Švančary nově zvolil za členy oblastní rady Jana Dršatu, Vladimíra Bílka, Davida Bekeho, Eva Krpálkovou, Romana Křivánka a Vladimíra Hinka.

Zároveň sněm doplnil oblastní radu o chybějící 2 členy z nejihlavských místních sdružení (Petr Jelínek, Zdeněk Geist). Oblastní rada je tím pádem v plném počtu třinácti členů.

„Věřím, že klidně proběhnuvší oblastní sněm uzavřel období poměrně překotných změn v ODS na Jihlavsku. Důvěra v komunální politiky ODS a jejich schopnosti je jednou z posledních jistot a zároveň i nadějí ODS. Je proto potřeba v této oblasti napnout všechny síly a pracovat. Jinou lepší možnost k návratu důvěry v politiky a politiku ODS v současné době nevidím.“, uvedl po svém zvolení nově zvolený předseda jihlavského oblastního sdružení senátor Miloš Vystrčil.

Nové složení Oblastní rady ODS Jihlava

Miloš Vystrčil (předseda)
Vladimír Bílek (1. místopředseda)
Jan Dršata (2. místopředseda)