Libuše Hubáčková

Politická příslušnost: KDU-ČSL

Životopis

Libuše Hubáčková

Libuše Hubáčková, je rodilá Plzeňačka. V politice je nově a působí na té nejbližší úrovni k občanům. A jak sama říká, na té nejtěžší.  Od roku 2018 působí jako předsedkyně Osadního výboru Valcha. Co si pod tímto postem představit? Každý chce mít dostupný kontejner na tříděný odpad, ale nikdo ho nechce mít u svého domu. Samozřejmě, že by měl stát u plotu souseda.

Vystudovala střední odbornou školu se zaměření na Ochranu a tvorbu životního prostředí. Pracovala pro korporátní firmu v Českých Budějovicích. S manželem se ale navrátili do Plzně, kde až do mateřské dovolené pracovala jako Tajemnice Kontrolního výboru Zastupitelstva města Plzně.

Co jí přimělo kandidovat? Sama zažívá, jak těžké je dnes najít částečný nebo flexibilní úvazek, když už jeden plný úvazek jako maminka 3 malých dětí máte.Dětem se snaží předat svoji životní filozofii. Když něco chceš změnit, musíš to změnit ty. Ono se to samo neudělá.