Ing. Karel Souček

Životopis

Ing. Karel Souček

Osobní život:

Je mu 37 let, je ženatý, má dceru a bydlí v krásném městě Tišnově. Mimo politiky je jeho velkým koníčkem sport. Od první třídy hrál v Tišnově basketbal, v posledním ročníku gymnázia pak začal hrát baseball za tým Draci Brno. Poté se věnoval závodům Ocelový muž a posledních 6 let závodně střílí z luku.

Politický život:

Je z vnitřního přesvědčení „pravičák“, tedy přesněji liberální konzervativec a žije podle toho celý svůj dospělý život. Jsou pro něj důležité hodnoty jako osobní i ekonomická svoboda, ale zároveň tradice a rodina. Je zastáncem volného trhu, malého státu a nízkých daní. Člen ODS je 13 let a nebyl členem žádné jiné politické strany.

Pracovní život:

Vystudoval obory Molekulární biologie na MU (Bc.) a Řízení a ekonomika podniku na VUT (Ing.).

Pracoval jako vědecký asistent na BFU AV. Zároveň za studií začal podnikat. Jednu z firem, kterou „spoluzaložil“, koupila společnost Kiwi.com, kde následně pracoval jako vedoucí vývoje mobilních aplikací a poté jako viceprezident pro růst.

Nyní se opět věnuje podnikání.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/soucek/FB: https://www.facebook.com/karel.soucek/e-mail: karel@karelsoucek.cz