20. října 2013

Proč jít k volbám, proč volit zavedenou značku ODS

Neexperimentujme jako v minulých volbách s podnikatelským záměrem, který v letošních volbách už ani jako strana nekandiduje, protože je na hranici zániku. Nevolme strany, kde se stačili „poprat“ lídři ještě před volbou samotnou v momentě, kdy ucítili jen malou opojnou chuť moci. Zamysleme se nad kvalitou kandidátních listin, podívejme se, kde je kolik kandidátů, kteří už prošli komunální nebo krajskou politikou a známe je ze svého běžného života nebo okolí a nejedná se o „rychlokvašky“.

Máme zde další volby, „opět“ předčasné a opět s přídavkem hořkosti v ústech voličů zklamaných z posledního výsledku. Ale tyto nové volby možná ještě více rozhodnou o směru, jakým bude směřovat naše republika a jak se bude utvářet naše společnost v příštím období. V naší demokracii jako poslední oponent prezidentovi a Senátu zbývá Parlament a nedopusťme, aby se i on zbarvil na oranžovo nebo snad zrudnul. Nemysleme si, že dostaneme něco bez práce zadarmo nebo snad na dluh, který po nás nebude chtít nikdo zaplatit, jak někteří slibují. Pojďme volit a volme ODS, abychom měli možnost volby i příště a nedočkali jsme se doby temna.

Neexperimentujme jako v minulých volbách s podnikatelským záměrem, který v letošních volbách už ani jako strana nekandiduje, protože je na hranici zániku. Nevolme strany, kde se stačili „poprat“ lídři ještě před volbou samotnou v momentě, kdy ucítili jen malou opojnou chuť moci. Zamysleme se nad kvalitou kandidátních listin, podívejme se, kde je kolik kandidátů, kteří už prošli komunální nebo krajskou politikou a známe je ze svého běžného života nebo okolí a nejedná se o „rychlokvašky“, které se rychle vylíhly nenadále před volbami.

ODS v minulých měsících prošla „očistnou kúrou“, kde se oddělilo zrno od plev, zbavila se „kmotrů“ a aktuálně je stranou lidí, kteří chtějí pracovat pro lidi a budovat náš stát, aby vzkvétal a mohli jsme ho zanechat našim dalším generacím v co nejlepším stavu a kondici bez zbytečných dluhů, závazků a nenaplněných slibů.

ODS nabízí kvalitní kandidátní listinu, kde není žádný neznámý „kmotr“ a všechno to jsou lidé, které potkáváme v běžném životě, známe je ze svého okolí a nejedná se o žádné dosazené postavičky někým třetím vzadu. Žďárská ODS už ze svého středu vyprofilovala do vysoké politiky paní Miroslavu Němcovou, která nás reprezentuje na vysoké úrovníi a s šarmem dámy, což se často o spoustě jejích kolegů nedá říci. V jejích stopách by rádi pokračovali i naši kandidáti, pan PaedDr. Jaroslav Ptáček a MUDr. Jan Mokříš, které se určitě nemusíme stydět nabídnout a doporučit do „vysoké“ politiky.

Pojďme k volbám. Volme zavedenou značku na našem politickém trhu – volme ODS a podpořme naše kandidáty ze Žďáru nad Sázavou, pana PaedDr. Jaroslava Ptáčka a pana MUDr. Jana Mokříše.

Petr Staněk

člen strany