19. října 2013

Miroslava Němcová ocenila nejkrásnější knihy Podzimního knižního veletrhu

Miroslava Němcová v pátek 18. 10. 2013 ocenila nejkrásnější knihy 23. Podzimního knižního veletrhu v Havlíčkově Brodě. Předtím si také v Café u tety Hany ve Žďáru nad Sázavou popovídala s voliči a v Humpolci se setkala se zaměstnavateli.

Program Miroslavy Němcové na její domovské Vysočině začal ve 14.30, kdy se ve žďárské kavárně Café U tety Hany na Veselské ulici setkala s lidmi ze svého města. Právě ve Žďáru nad Sázavou má sídlo domovská organizace, která zde organizovalo diskusi s voliči v kavárně. „Miroslava Němcová jako celostátní volební lídr ODS vede kandidátku v Praze, její politický domov je ale stále u nás na Vysočině, a je proto moc dobře, že nás přijela sem na Vysočinu také podpořit,“ říká předseda regionálního sdružení ODS Miloš Vystrčil. 
 
V 16.30 Miroslava Němcová zahájila v humpoleckém hotelu Kotyza setkání s podnikateli z Humpolecka a Pelhřimovska. V debatě zejména o volebách a jejich možným dopadům na  legislativu, která souvisí s činností zaměstnavatelů, strávila s majiteli firem přes dvě hodiny.
 
Večer ve 20.00 pak volební lídryně ODS v Havlíčkově Brodě předávala ceny za nejkrásnější knihy 23. Podzimního knižního veletrhu. „Spolu s Miroslavou Němcovou se lidé po celou dobu programu mohli setkat i s jedničkou na Vysočině Janou Fischerovou a s dalšími kandidáty ODS," uzavřel Miloš Vystrčil.