5. listopadu 2015

Regionální sněm ODS Vysočina oznámí kandidáta pro senátní volby i nominaci na předsedu strany

Za účasti předsedy Občanské demokratické strany Petra Fialy a dvou místopředsedů europoslance Evžena Tošenovského a starosty Líbeznice Martina Kupky se uskuteční v sobotu 7. listopadu od 10.00 hodin regionální sněm ODS Vysočina.

Delegáti si v sále hotelu Tři Věžičky ve Stříteži u Jihlavy zvolí nové krajské vedení a oficiálně nominují kandidáta pro senátní volby za obvod č. 52 – Jihlava, které se konají příští rok na podzim.

Lze rovněž předpokládat, že regionální sněm schválí i nominace na předsedu a místopředsedy ODS.

„Těší mě zájem nejvyššího vedení ODS o účast na našem krajském setkání. Kromě předsedy Petra Fialy projevili zájem o účast i místopředsedové Evžen Tošenovský a Martin Kupka.

Věřím, že se nám podaří zvolit na další dva roky nové krajské vedení a zároveň také živě podiskutovat. Máme totiž před sebou nejen lednový kongres ODS, na kterém se bude volit nové vedení, ale také krajské a senátní volby.

Můj pocit je, že zájem o fungování ODS uvnitř i vně ODS se zase zlepšuje. Trpělivá práce se začíná vyplácet. Naše autorita pomalu roste. Přesto je před námi ještě mnoho práce. Získat si nazpět důvěru je vždy mnohem obtížnější než o ní přijít. Jsem rád, že ODS na Vysočině se dnes těší slušnému respektu. Považuji to za dobrý základ pro budoucí volby,“ uvedl předseda vysočinské ODS a současný senátor za obvod 52 Miloš Vystrčil.

Bližší informace poskytne:

RNDr. Miloš Vystrčil