22. srpna 2020

REGIONÁLNÍ ROZVOJ, PODPORA VENKOVA A CESTOVNÍHO RUCHU

SPOLEČNĚ ODS + STAN a Východočeši

Nejvýznamnějšími partnery v této oblasti jsou obce, a proto chceme řešit starosti starostů.

Budeme nadále rozvíjet program obnovy venkova a pohraničí za účelem zkvalitnění infrastruktury a služeb nejen pro občany zde trvale žijící, ale i pro podporu cestovního ruchu.

• Naším cílem je bezpečný a prosperující cestovní ruch, který je přínosný pro místní podnikatele, ohleduplný k místním obyvatelům a atraktivní pro návštěvníky.

Finančně podpoříme rozvoj turistických atraktivit kraje, jako jsou například Safari Park Dvůr Králové n. L., pevnosti Josefov a Dobrošov, barokní skvosty Hospital Kuks a Klášter Broumov, Třebechovický betlém, východočeské „moře“ Rozkoš, horská turistická střediska, skalní města a v neposlední řadě tradiční a úspěšné akce, mezi nimi CIAF, krajské dožínky a podobně.

Zasadíme se o zavedení vysokorychlostního internetu na území celého kraje s cílem podpory nejen podnikatelů, ale i komfortu obyvatel a turistů.

Budeme se podílet na fungování profesionálních, poloprofesionálních i dobrovolnických záchranných služeb a spolků, místních zvyklostí a tradic. Jsme připraveni podpořit činnost zájmových a dobrovolnických organizací na území celého kraje.

MÁME NA TO SÍLU