Životopis

První říjnový den roku 1979 se začal psát můj životopis v Třebíči, kde jsem se narodil a kde doposud bydlím.

Po absolvování Základní školy kpt. Jaroše (1994) jsem vystudovat Střední průmyslovou školu stavební, taktéž v  Třebíči, obor pozemní stavitelství. Své vzdělání jsem dovršil jednoletým pomaturitním kurzem německého jazyka. Studium VUT v Brně, fakulty stavební jsem na vlastní žádost přerušil.

Po ukončení vojenské základní služby (podzim 2001) nastupuji do bezpečnostní agentury jako ostraha poštovních budov, ale současně jsem již hledal povolání, kterým bych se chtěl skutečně živit.

Na začátku roku 2002 jsem začal pracoval jako konstruktér (projekce ocelových konstrukcí, zavádění certifikátu ISO) u jinošovské společnosti ze zahraničním kapitálem. Během této doby jsem několik měsíců strávil i na služebních cestách v Německu. Od roku 2003 jsem se také začal věnovat pořádání kulturních událostí, které v červnu 2006 vyústili k odchodu z projekční kanceláře a zahájení provozování Clubu Attack Jaroměřice nad Rokytnou (disco sport bar club) a několika sezóních provozoven (hotel u Vranovské přehrady, bufet u jaroměřického koupaliště, pizzerii v Třebíči) či maloobchod s nápoji a gastronomickým sortimentem.

V létě 2007 vyhrávám výběrové řízení u nadnárodní pivovarnické skupiny a nastupuji navíc do standardního zaměstnaneckého vztahu jako obchodní zástupce pro On-Trade (Heineken Česká republika). Zde jsem do provedení restruktualizačních změn pracoval do roku 2009.

V současné době se nadále věnuji pořádání provozování agentury se zaměřením na produkci (hudební produkce na soukromých, firemních či kulturních akcích), catering (zajištění drobných gastronomických služeb) a reklamu (provoz internetového portálu) a na částečný úvazek dočasně zastávám asistenta regionálního manažera ODS pro oblast Třebíč.

 

Odborné znalosti a dovednosti:

PC MS Office (Word, Excel, PowerPoint), CorelDRAW, Photoshop, AutoCAD,programování v HTML, PHP, MySQL

 

Strukturovaný politický životopis:

funkce

16.2.2015 - dopsud

19.2.2013 - 16.2.2015

místopředseda Místního sdružení ODS Třebíč

předseda Místního sdružení ODS Třebíč

23.2.2013 - 27.5.2014 místopředseda oblastního sdružení ODS Třebíč
2011 - doposud člen místní rady ODS Třebíč

červen - říjen 2014

4.5.2010 - doposud

lídr kandidátky ODS Třebíč v komunálních volbách 2014

člen MS ODS Třebíč