23. května 2019

volby do Evropského parlamentu 2019 se blíží

Volby do Evropského parlamentu – 24.-25.května 2019

Vážení členové, příznivci ODS,

volby do Evropského parlamentu 2019 se blíží do finále a jako předseda regionu bych Vás chtěl požádat, abyste šli k volebním urnám, vzali rodinné příslušníky, pozvali své přátele a známé a pomohli získat dobrý výsledek naší straně. Možná si říkáte, že tyto volby nejsou důležité, ale je tomu právě naopak. To, že jsme členy Evropské unie, nás ovlivňuje každý den. Otázky infrastruktury, dopravy, zemědělství, školství a celé řady dalších odvětví, která se nás zcela bezprostředně týkají. I přes nadměrnou byrokracii a pokřivenou dotační politiku je pro nás členství v Evropské unii velkým přínosem. Občanská demokratická strana byla vždy rozhodnou zastánkyní členství České republiky v Evropské unii. Proto musíme být součástí rozhodování a mít zastoupení pravicově smýšlejících lidí v Evropském parlamentu.

Kandidát, který reprezentuje náš Královéhradecký kraj M. A. Tomáš Hanuš je na naší kandidátní listině na 9. místě. Při volbách do poslanecké sněmovny PČR 2013 jsem kandidoval na stejné pozici i já, a devítka mi přinesla štěstí. Vím, že to není o číslech, ale o práci, činech a vizích, které člověk vykoná a prosazuje. Stejně tak i Tomáš Hanuš je člověk, který ví „které dveře v Bruselu otevřít“ (tak, jak říká heslo na jeho volebních materiálech), má velké zkušenosti z tohoto prostředí a odpracované roky se promítají v jeho postojích.

Děkuji všem za účast ve volební kampani a předem děkuji za podporu našeho kandidáta v blížících se volbách. Doporučuji kroužkovat č.9.

Mgr. Ivan Adamec

poslanec PČR