5. října 2016

Informační volební stánek ODS v Rokycanech

Oblastní sdružení ODS Rokycany a jeho kandidáti do Zastupitelstva Plzeňského kraje si Vás dovoluji srdečně pozvat k tradičnímu informačnímu volebnímu stánku před krajskými volbami.

Informační volební stánek ODS v Rokycanech

 

Oblastní sdružení ODS Rokycany a jeho kandidáti do Zastupitelstva Plzeňského kraje si Vás dovoluji srdečně pozvat k tradičnímu informačnímu volebnímu stánku před krajskými volbami. Volební informační stánek ODS bude obyvatelům města Rokycany a celého Rokycanska k dispozici od úterý 4. října 2016 do pátku 7. října 2016 na rohu Masarykova náměstí a Palackého ulice v Rokycanech. Tradiční stánek ODS bude k dispozici spoluobčanům každý den v době od 10:00 do 16:00 hodin, v pátek do 14:00 hodin.

 

Návštěvníkům budou každý den k dispozici kandidáti ODS za Rokycansko do krajského zastupitelstva, zejména volební lídr ODS na Rokycansku a místostarosta města Rokycany Jan Šašek. „Ve čtvrtek 6. října 2016 bude v době od 14:00 do 16:00 hodin součástí stánku akce „Grilování s kandidáty ODS do krajského zastupitelstva“, kterého se zúčastní i lídr kandidátky ODS v Plzeňském kraji, bývalý primátor Plzně a současný první náměstek primátora Martin Baxa. Grilování, na kterém se budou podávat oblíbené špízy a klobásky, se zúčastní i další kandidáti ODS z předních míst kandidátní listiny,“ láká Jan Šašek, volební lídr ODS za Rokycansko.

 

Kandidáty ODS do Zastupitelstva Plzeňského kraje z Rokycanska jsou Jan Šašek, místostarosta města Rokycany (Rokycany), Miroslav Jaroš, projektant (Radnice); Marcela Sobotková, učitelka na základní škole (Hrádek); Martin Lang, ředitel muzea (Mirošov); Eva Nosková, živnostník (Rokycany) a Jan Svejkovský, student (Rokycany). „Přijďte si s kandidáty ODS do Zastupitelstva Plzeňského kraje osobně popovídat, srdečně Vás mezi námi uvítáme. Upřednostňujeme přímý kontakt s voliči, nad ten prostě není. Politici by měli udržovat stálý kontakt s voliči. Těšíme se na setkání a živé debaty o budoucnosti Rokycanska a celého Plzeňského kraje“, srdečně zve Jan Šašek, volební lídr ODS za Rokycansko a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany.

 

Informační volební stánek ODS nabízí vedle přímého kontaktu s kandidáty volební materiály ODS s programem pro Plzeňský kraj i Rokycansko a drobné propagační předměty ODS.

Mgr. Jan Šašek

předseda OS ODS Rokycany