Portál krizového řízení sklízí  jedno ocenění za druhým
4. dubna 2016

Portál krizového řízení sklízí jedno ocenění za druhým

Po prvním místě v pražském kole soutěže Zlatý erb, získal Portál krizového řízení další ocenění. Krásné druhé místo si odnesl v kategorii „Nejlepší elektronická služba“ ze slavnostního vyhlášení výsledků celostátního kola, které se odehrálo 4. dubna v Hradci Králové.

Portál krizového řízení a bezpečnosti Městské části Praha 1 nabízí řadu užitečných informací, jako jsou dopravní aktuality, aktuální počasí, včetně varování před nebezpečnými jevy v počasí a znečištěním v ovzduší, mapové aplikace, online kamery, ale také pokyny pro chování v krizových situacích, důležité dokumenty a užitečné kontakty. „Máme velkou radost, že jsme s naším portálem uspěli v tak velké konkurenci i přesto, že jsme z našeho vlastního kritického pohledu na začátku a portál je teprve první z plánovaných služeb, které pro naše občany připravujeme,“ říká spoluautor portálu, místostarosta pro dopravu a informatiku Richard Bureš (ODS).

Portál naleznete zde: http://kp.praha1.cz