16. října 2014

Předvolební informační zpravodaj O. Vlasáka INFO č. 13

Oldřich Vlasák, kandidát do senátních voleb, dnes vydal svůj informační zpravodaj INFO č. 13.
Najdete jej INFO č. 13 ZDE http://www.vlasak.net/pool/prilohy/1vlasak_info_13_14.pdf

Můžete si v něm přečíst mimo jiné:

Konfederace politických vězňů stojí za Oldřichem Vlasákem -

V Hradci Králové se konalo 9. října setkání členů Konfederace politických vězňů a jejich rodinných příslušníků (Královéhradecká pobočka). Společně si v Hradci Králové připomněli 25 let od založení Konfederace politických vězňů České republiky. Celorepublikové akce k připomenutí tohoto významného výročí se řada z nich včetně předsedy hradecké pobočky Zdeňka Kovaříka zúčastnila již v dubnu na pražském Žofíně. Zdeněk Kovařík v úvodu setkání poděkoval všem za jejich účast a vyjádřil jim úctu a respekt za to, co pro demokracii v tomto státě učinili. Bohužel, je mnoho těch, kteří se dnešních dnů už nedočkali. Oldřich Vlasák byl přítomen nejen vzpomínkové události KPV ČR v Praze na Žofíně, ale neodmítl pozvání ani do Hradce Králové. Jak sám řekl, je zde mezi svými. Mezi „konfederáky" má řadu přátel, stejně jako většina z nich i on je mnohaletý skaut. Jeho dlouholetá spolupráce s Konfederací politických vězňů v podstatě již od jejího vzniku je provázena řadou aktivit a akcí. Úzký kontakt s nimi navázal již jako primátor města Hradec Králové, po zvolení do Evropského parlamentu se zde aktivně věnoval a i nadále věnuje boji proti totalitě v celém společenství. Členové hradecké pobočky KPV v čele se Zdeňkem Kovaříkem vyjádřili Oldřichu Vlasákovi plnou podporu v jeho kandidatuře do Senátu PČR.