30. září 2014

Předseda ODS Petr Fiala na návštěvě v Lounech

Dnes zavítal Petr Fiala, předseda ODS na diskusní setkání se členy a příznivci do Loun. Přijel na pozvání členů Oblastního sdružení v Lounech.

Na setkání do Caffé Moak přišli lidé, kteří se chtěli s panem předsedou osobně vidět nebo mu položit otázku. Pan předseda nejprve poděkoval za pozvání a poté hovořil nejprve o aktuální situaci v ODS, zhodnotil stávající politickou scénu naší země a na závěr se zmínil o tom, že rozhodně nemůžeme podceňovat hrozby radikálních Islámských organizací, které by mohly vyústil ve válečný konflikt. Petr Fiala se také zmínil o stávající nedobré ekonomické situaci, se kterou se ODS potýká a poděkoval všem, kteří již přispěli na Konto pro budoucnost nebo se k tomu chystají.

K hostům diskusního setkání krátce promluvil kandidát do Senátních voleb Luděk Štíbr, který je společným kandidátem za volební obvod č. 6 nejen za ODS, ale také TOP09. Krátké slovo měl samozřejmě lídr lounské kandidátní listiny Jan Vaic, který pochválil aktivitu všech kandidátů, kteří denně komunikují na kontaktní kampani s občany a do voleb jdou s hlavou vztyčenou.

Dotazy, které směřovaly nejvíce na pana předsedu, se především týkaly aktuální situace v poslanecké sněmovně, komunálních voleb, jak se ODS vypořádá s vážnou ekonomickou situací a také to, že ODS je v médiích málo vidět a slyšet.

Předseda oblasti Marcel Kollmann připomněl důležitost práce v komunální politice. To, že se v mnoha obcích pod vedením ODS dobře pracuje je zářným příkladem starosta Domoušic pan Zdeněk Kutner, který je starostou již dvacet let. Lidé dokážou ocenit naši práci.

Celou akci bravurně moderoval Jan Kerner, za což mu patří velké poděkování. Děkujeme také předsedovi ODS Petru Fialovi, který na Kongresu ODS slíbil, že bude jezdit po celé republice a své slovo dodržel.