25. června 2014

ANKETA - směrování vývoje města Kutné Hory

Vážení spoluobčané, byť by to mělo být samozřejmostí, obracíme se na Vás asi poprvé v historii s žádostí, abyste určili jasný směr dalšího vývoje našeho města a sami se tím aktivně podíleli na dalším rozvoji Kutné Hory.

V minulosti se každé vedení města odvolávalo na Vás, na to, že ten, nebo onen krok je konán pro Vaše dobro, ať už to byl prodej nemocnice, vývoj ve společnosti TEBIS, využití bývalých kasáren na Žižkově, podmínky pro provozování heren nebo zvýšení daně z nemovitosti, jakož i v dalších případech.

Proto jsme pro Vás již dnes připravili anketu, z jejíhož výsledku bychom rádi vycházeli při zpracovávání volebního programu pro podzimní komunální volby. Prosíme proto o vyplnění ankety

nebo v listinné podobě a vhození do schránky na Palackého náměstí před hotelem Mědínek, která bude označena následujícím logem:

ODS KH

Děkujeme za Vaše odpovědi, jejichž obsah zpracujeme a v horizontu měsíce Vám sdělíme, jaké problémy většinově občany tíží a v jakém pořadí by je rádi řešili. Uvítáme, pokud se nám vyjádříte i k návrhu volebního programu, který bychom Vám v předstihu rádi připravili k vyjádření na stránkách www.ods.cz/os.kutna.hora a www.svoboda.info

Anketu vyhodnotíme z odpovědí došlých do 20.7.2014.

Děkujeme a přejeme Vám příjemnější život ve městě, než tomu bylo dosud.

Mgr. Karel Ptáček
Vaše NOVÁ ODS