19. června 2014

Omlazenou kandidátku českobudějovické ODS do komunálních voleb povede Michal Šebek

Sněm volitelů českobudějovických sdružení ODS včera sestavil kandidátku do podzimních komunálních voleb. Lídrem byl většinou 33 hlasů z 35 přítomných zvolen Michal Šebek (43).

Michal Šebek pracuje jako ředitel nákupu společnosti Motor Jikov Group  a je předsedou České asociace nákupu a prodeje (CANAP). Michal Šebek působil jako zastupitel města České Budějovice ve volebním období 2006 – 2010. Dlouhodobě působí také ve sportovní komisi města.

„Chtěl bych poděkovat delegátům sněmu za projevenou důvěru a i když výsledky ODS nejsou v poslední době dobré, uděláme vše pro to, abychom ve volbách uspěli. Jsem rád, že kandidátka prošla výraznou obměnou a je na ní vedle zkušených politiků také řada nových mladých tváří, které dokazují, že ODS rozhodně má budoucnost a potenciál být znovu nejen na komunální úrovni silnou a úspěšnou stranou,“ říká Michal Šebek.

Na další místa kandidátky byli zvoleni Martin Stašek (34), Petr Lamač (27), Petr Kocar (53), Jan Zahradník (65), Miroslav Bína (37), Daniel Beták (49), Jan Ptáčník (27), Jiří Pospíšil (65) či Vojtěch Stehel (28).