12. dubna 2016

Dny senátora Miloše Vystrčila: 7 měst za 23 dní

Sedm měst, sedm veřejných debat. Senátor Miloš Vystrčil už potřetí uspořádá sérii veřejných setkání. Pod názvem „Den senátora Miloše Vystrčila“ během 23 dní v dubnu a květnu postupně navštíví všechna města v senátním obvodu 52 – Jihlava.

Po první debatě ve středu 13. dubna v Telči zavítá Miloš Vystrčil hned následující den do Brtnice. Postupně pak bude diskutovat také s obyvateli Polné, Třeště, Dačic a Slavonic. Veřejné debaty zakončí 5. května v Jihlavě.

Na základě předchozích dvou ročníků, které pokaždé navštívily desítky lidí včetně starostů zmíněných měst, senátor Vystrčil očekává široký záběr diskutovaných témat. „Po zkušenostech z předchozích let mi jako nejvhodnější připadá nabídnout setkání v prostorách, kam lidé obvykle chodí, aby si neformálně a často i bez obalu popovídali. Debaty mi umožňují zájemcům osobně přiblížit práci senátora a také se napřímo seznámit s názory, pocity a problémy občanů. Vědět, co si lidé myslí, co je trápí, co jim naopak pomáhá, patří k nutným předpokladům toho, abych mohl svoji práci dělat dobře,“ uvedl senátor Miloš Vystrčil.

Přesné informace k jednotlivým Dnům senátora Miloše Vystrčila budou oznamovány v městských zpravodajích, plakátovacích plochách i na webových stánkách www.vystrcil.cz a facebooku Miloše Vystrčila.

Kromě již tradičních veřejných debat v městech svého volebního obvodu plánuje senátor Miloš Vystrčil navštívit od května do června také devět městysů (Batelov, Dolní Cerekev, Kamenice, Luka nad Jihlavou, Mrákotín, Nová Říše, Stará Říše, Stonařov, Větrný Jeníkov), kde se setká s vedením radnic, zastupiteli i občany.

Senátní obvod 52 – Jihlava je tvořen celým okresem Jihlava a východní částí okresu Jindřichův Hradec, ohraničenou na západě obcemi Kostelní Vydří, Dačice, Peč, Cizkrajov, Slavonice a Staré Město pod Landštejnem.

Den senátora Miloše Vystrčila – termíny:

Středa 13. dubna (od 18.00) v Telči – v salonku restaurace Na Kopečku (Událost na Facebooku)

Čtvrtek 14. dubna (od 16.00) v Brtnici – v salonku Radniční restaurace (FB)

Pondělí 18. dubna (od 18.00) v Polné – v kavárně Krafárna (FB)

Čtvrtek 21. dubna (od 18.00) v Třešti – v salonku restaurace Svět (FB)

Čtvrtek 28. dubna (od 18.00) v Dačicích – v salonku restaurace U Koníčka

Pondělí 2. května (od 18.00) ve Slavonicích – ve Spolkovém domě