1. září 2014

Karel Podzimek uběhl v rámci kampaně do Senátu 210 kilometrů

Oblíbený lékař a porodník MUDr. Karel Podzimek uběhl ve svých 57 letech 210 kilometrů dlouhou trasu po Znojemsku. Tento běh byl součástí jeho kampaně do Senátu.

 

Karel Podzimek si předsevzal, že během letních prázdnin uběhne symbolickou vzdálenost ze Znojma do Prahy do Senátu v rámci svého senátního obvodu. Běh s názvem 210 km pro Znojemsko byl rozdělen do patnácti etap a vedl přes přibližně šedesát obcí Znojemska. Svůj běh kandidát zakončil uplynulou neděli 31. srpna symbolickým happeningem se svými přáteli a příznivci v Louckém klášteře u deci burčáku.

 

Chtěl jsem si náš region v rámci kampaně obšlápnout vlastníma nohama. Potkal jsem hodně lidí, slyšel jsem hodně příběhů, ale i podnětů, které bych chtěl jako senátor pomáhat řešit,“ komentuje Karel Podzimek své dojmy z kampaně.

 

Na běh navazuje další část kampaně, kterou bude provázet řada výjezdů po regionu, distribuce novin, ale také série diskusních setkání s kandidátem nazvané Čaj o páté. Podrobné info naleznete na www.karelpodzimek.cz a na stránce www.facebook.com/kareldosenatu.  

MUDr. Karel Podzimek

kandidát ODS do Senátu