23. května 2019

Je nesmírně důležité, abychom se semkli a ukázali svou sílu

Vážení kolegové, milí přátelé, blíží se den voleb do Evropského parlamentu. Rád bych proto touto formou poděkoval všem, kteří se aktivně zapojili do kampaně. S mnohými z vás jsem měl možnost osobně se potkat a prodiskutovat aktuální politickou situaci v ČR. V těchto volbách soupeříme s populistickým hnutím ANO a nejasně definovanými Piráty a je nesmírně důležité, abychom se semkli a ukázali svou sílu. Máme jako jediní silný ideový základ a jasně definovaný realistický program, postavený na pravicových hodnotách. Mnozí z vás mne znáte již dlouhá léta a víte, že jsem vždy tyto ideje a hodnoty po celou dobu hrdě reprezentoval.

Blížící se volby jsou nesmírně důležité nejen pro budoucí fungování demokratického systému u nás. Vzhledem k již přijatým závazkům v oblasti klimatu je velmi důležité mít v Evropském parlamentu zástupce, který chrání náš průmysl a zaměstnanost nejen v našem kraji. Kandidátka ODS je celorepubliková, ale abychom měli ve struktuře evropské politiky dostatečně silné zastoupení, musíme aktivovat všechny, kterým záleží na budoucnosti našich myšlenek a idejí. Pomoci si můžeme především sami.

Dovoluji si Vás proto požádat o preferenční hlas. Udělám vše proto, abyste své podpory nelitovali a mohli si za ní stát. Jsem přesvědčen, že politika se dá dělat slušně a efektivně.

Děkuji, budu si vždy vážit Vaší podpory!