19. ledna 2016

V Kolíně nejspíš útočila příroda

Pokaždé, když se multikulturní dárečci dopustí teroristického či kriminálního činu, tak se dříve či později vyrojí „bojovníci za multikulturalismus a lidská práva“, kteří nám, zabědněnému stádu, vysvětlí, že si za to můžeme sami. Případně, že šlo o čin, který nemá s islámem nic společného. Tak se stalo např. po teroristických útocích v Paříži, kdy reagovali velmi promptně.

Po sexuálních útocích v Kolíně a jiných německých městech si však dali na čas. Byli jsme pouze ujištěni, že německé obyvatelstvo až na pár podvratných živlů i nadále uprchlíky nadšeně vítá. Až tuto sobotu vyšel rozhovor, který určitě nejen mě vyrazil dech. Hádáte správně, byl to rozhovor s manželkou ministra obrany.

Veronika Žilková se v úvodu rozhodně nechce těch násilníků zastávat, ale o pár řádků dál už podává originální vysvětlení, že za jejich bezprecedentní útoky nemůže islámská výchova, která hlásí násilí k ženám, ale původce je mnohem krutější a zákeřnější: v Kolíně, Düsseldorfu a jinde útočila příroda!

Epidemie znásilnění ve Švédsku nebo například řádění pákistánského gangu v Rotterhamu, který po léta znásilňoval anglické děti, má tedy snadné, jednoduché a akceptovatelné vysvětlení. Škoda, že paní Žilková nezastupovala u soudu toho muslimského taxikáře, který se dopustil mnohonásobného znásilnění na osamělých pasažérkách a jeho právník ho hájil, že byl k násilí na ženách vychován a tudíž by měl být osvobozen. Manželka ministra obrany za Agrofert a pražská zastupitelka by jistě argumentovala voláním přírody, které sluníčkový přistěhovalec pouze následoval….

Byl bych tedy velmi zvědavý, jestli by paní Žilková šířila takové názory, kdyby někdo obtěžoval nebo dokonce znásilnil někoho z její rodiny. Asi těžko. Případně by mne zajímalo, jaký ohlas by ve světě vzbudilo, kdyby svou teorii zkusila aplikovat i na další případy – třeba její pomocí omluvila řádění všech možných povstalců v Kongu či jinde. Pokud ano, patrně by její názory dost lidí zaujaly.

Co mě ale děsí ze všeho nejvíc, je politika hnutí ANO směrem k nelegální imigraci. Vůdce onoho hnutí si totiž nechal poradit od marketingových odborníků a nyní razí tvrdou linii proti uprchlíkům. Vůbec mu přitom nevadí, že před pár měsíci vyprávěl v médiích dokonalý opak. Tehdy jsem jeho politiku chápal lépe – i imigrant musí jíst a rohlíky z Penamu mu jistě přijdou k chuti. A Kostelecké uzeniny? Není problém, konzumaci drůbežího separátu pokud vím, Korán nezakazuje.

Momentálně je ovšem bojovníkem za naše národní zájmy a jako takový by měl svoje ovečky nechat proškolit, co mají na veřejnosti říkat….

Petr Lamač

člen místní rady
člen oblastní kontrolní a revizní komise