31. srpna 2012

Kampaň, která pomáhá - nově i na Facebooku

Chcete mít denně čerstvé informace z průběhu Kampaně, která pomáhá? Možnost diskutovat s dalšími obyvateli Středočeského kraje o tom, které oblasti veřejného zájmu prostřednictvím kampaně finančně podpořit? Nebo byste jen rádi vyjádřili své sympatie způsobu kampaně, která peníze nevyhazuje z okna a raději je investuje tam, kde jsou skutečně třeba? To vše nyní můžete i prostřednictvímwww.facebook.com/kampankterapomaha.

Sociální sítě jsou dnes neodmyslitelnou komunikační platformou. Nejspíše proto, že jsou zcela svobodné a široce dostupné (profil na Facebooku má každý třetí Čech). Proto na nich nemůže Kampaň, která pomáhá, chybět. Budeme rádi, když její facebookovou stránku navštíte a přidáte i nějaký svůj názor. Pokud vlastní profil na této síti nemáte, nevadí. Prohlížet si stránky můžete i tak.

Není to ale zdaleka jediné internetové společenské médium, kde kampaň naleznete. Veškeré fotografie ze setkání v obcích a městech Středočeského kraje, kde se budou moci občané zapojit do Kampaně, která pomáhá, naleznete také ve fotogaleriihttp://kampankterapomaha.rajce.idnes.cz/. A v nejbližších dnech pro vás zpřístupníme také stránku na YouTube, kde naleznete veškerá videa z kampaně.