3. října 2014

Předseda ODS Petr Fiala navštívil Moravskoslezský kraj

Frýdek Místek a Ostrava

V pátek 3.10.2014 navštívil náš kraj předseda ODS Petr Fiala. Nejprve se setkal s podnikateli ve Sviadnově, kam přijel podpořit naši kandidátku do Senátu P ČR paní Evu Pastuškovou, která je jednou ze dvou žen, které letos usilují o post senátorek za ODS. Paní kandidátka Eva Pastušková se přítomným hostům představila a seznámila je se svou vizí, čemu by se v senátu chtěla věnovat. Jakožto ředitelka občanského sdružení KIWANIS pomáhá dětem hospitalizovaných v nemocnicích předáním látkových panenek, které si mohou sami vymalovat a mohou je mít u sebe v postýlkách.

Zde se uskutečnila dvouhodinová debata na různá témata, na které pan předseda odpovídal. Jako překvapení přišla podpořit naši kandidátku i zpěvačka Markéta Konvičková, která zazpívala ze svého repertoáru 3 písničky a věnovala účastníkům svá CD.

Po té se pan předssdeda ODS Petr Fiala přemístil do Ostravy k restauraci ELEKTRA k našemu petičnímu stánku "Petice proti ubytovnám", aby podpořil kandidáta na primátora Města Ostravy Martina Štěpánka a kandidáta na starostu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz Miroslava Svozila. Kontaktní kampaně se zúčastnil i místopředseda ODS a europoslanec Evžen Tošenovský a další naši kandidáti.