23. února 2015

Již 20 let jsme tu s Vámi

Na Suchdole již od roku 1994 působí místní sdružení ODS, které se snaží neustále zlepšovat život v naší Městské části. Chceme se dívat dál dopředu. Máme jeden mandát v Místním zastupitelstvu a předsednické místo v Kontrolním výboru. Z pozice opoziční strany se budeme maximálně snažit prosazovat naši politiku na komunální úrovni. Chceme zde zlepšit podnikatelské prostředí, služby i životní prostředí. Toho chceme dosáhnout nikoliv populistickými sliby, ale konkrétními činy a k tomu potřebujeme hlavně Vaši pom

Jsme si vědomi, že mnozí naši voliči nemají dost času, aby se zúčastňovali osobně veřejných jednání na Místním úřadě a interpelovali vedení radnice se svými problémy v Suchdole. Proto jsme zřídili na internetu Facebookovou stránku s názvem „ODS Praha Suchdol“, kde prezentujeme dokumenty z jednání Místní radnice, vaše připomínky, podněty a názory.  Nic z diskuse na těchto stránkách nebudeme mazat, snad pouze vulgarismy či osobní urážky, které s demokracií nemají nic společného. Věříme, že naše stránky zlepší informovanost všech obyvatel Suchdola o problémech a cílech, které chceme dosáhnout společně s Vámi. Budeme reagovat na Vaše konkrétní připomínky a podněty, budeme informovat o všem dění na Suchdole.

Samozřejmě budeme usilovat o pravidelný prostor v Suchdolských listech, abychom Vás i zde mohli informovat o naší práci v zastupitelstvu, výborech a komisích. V této souvislosti bychom chtěli vyzdvihnout diskusní příspěvek pana Ing. Arch. Ivana Vavříka o vztahu mezi vedením naší Městské části a magistrátem hlavního města. Tento byl přednesen na zastupitelstvu MČ Suchdol dne 11. prosince 2014 za podpory našeho zastupitele pana Marka Bora. Tento příspěvek můžete najít Na stránkách MČ Suchdol v sekci Zápisy a usnesení zastupitelstva. Opravdu se nám nelíbí, že ostatní obyvatelé Prahy považují Suchdoláky za škůdce veškerého rozvoje hlavního města. Velice těžko se nám vysvětluje, že se jedná pouze o skupinu voličů, kteří podporují Občanské sdružení SOS. Někteří snad pouze z ekonomických důvodů, když chtějí ušetřit poplatky za kanalizaci. Bohužel zvítězili v místních volbách. Plně chápeme postoj obyvatel Prahy, že využíváme veškeré služby a servis Prahy, ale nejsme schopni nic nabídnout proti a tak, bohužel ještě naše radnice škodí všem nevoličům SOS.

Tuto situaci chceme s Vaší pomocí zvrátit. Pomůže, když nám všem nebude lhostejná situace na radnici Suchdola. A proto prosíme, vyjadřujte své názory, připomínky a podněty třeba na našem Facebooku. Také chceme apelovat na voliče ODS a voliče všech demokratických stran, aby chodili k volbám a tím zamezili nátlaku sdružení SOS. Přece nechceme do budoucna dopustit, aby 1800 voličů SOS vydíralo jeden milión Pražanů.

Prosíme, nebuďme lhostejní ke svému okolí, kde žijeme a vyrůstají naše děti. Přece nechceme, aby nám v budoucnu řekly, že jsme mohli udělat více. Také věřte, že Váš hlas je velice důležitý a nevěřte, že Váš hlas nemůže nic změnit a pouze zapadne, to není pravda.  Vždycky si připomeňte, že jen 1800 voličů SOS drží Prahu v šachu.

Michael Linx

člen strany