Kandidátní listina ODS – Komunální volby 2018

Havlíčkova 136
516 01  Rychnov nad Kněžnou

Životopis

Představujeme Mgr. Janu Drejslovou (ODS), kandidátku č.3 do podzimních voleb Parlamentu ČR. Jana Drejslová je dlouholetou úspěšnou komunální političkou. Od roku 2010 se v pozici místostarostky stará o rozvoj Rychnova nad Kněžnou. Zkušenosti má i s krajskými volbami. V roce 2016 kandidovala také na 3.místě kandidátní listiny, nyní zastává pozici krajské zastupitelky, je vedoucí sociálního výboru. Do ODS vstoupila v roce 2013.

Stručný strukturovaný životopis: Narozen: 1963Bydliště: Rychnov nad KněžnouStav: Vzdělání: Povolání: místostarostka Rychnova nad Kněžnou Koníčky: plavání Politické působení: členka ODS od roku 2013

Profil: Jana Drejslová (54 let) žije v Rychnově nad Kněžnou. Vystudovala učitelství. Během své pedagogické kariéry se stala oblíbenou středoškolskou učitelkou matematiky a zeměpisu. Dětem a mládeži se věnovala také mimo školu jako hlavní vedoucí na táborech. Aktivně spolupracuje s Červeným křížem. V roce 2010 byla zvolena místostarostkou Rychnova nad Kněžnou. V této pozici působí doposud a může tak aktivně rozvíjet toto město.

Články (5)