9. září 2018

Představení kandidátů pro komunální volby v Roudnici nad Labem

Hlavním cílem roudnické ODS je pomoci vytvořit moderní a živé město. Chceme, aby v našem městě žili spokojení obyvatelé, kteří zde jen nepřespávají, ale hlavně plnohodnotně žijí. Roudnice nad Labem by měla být místem s bohatým kulturním a společenským životem, sportovními a volnočasovými aktivitami, s kvalitní infrastrukturou, moderními školami a ideálními podmínkami pro každodenní život. V tomto článku se můžete blíže seznámit s našimi kandidáty do letošních komunálních voleb.


1. Mgr Zdenka Vachková
39 let, učitelka gymnázia, členka ODS
Absolventka gymnázia v Roudnici nad Labem, The Pennington School in Pennington a Technické Univerzity v Liberci. Se svým mužem má dvě dcery ve věku 11 a 8 let. Od roku 2007 pracuje jako učitelka angličtiny a francouzštiny na roudnickém gymnáziu. Členkou ODS je od roku 2012. Mezi její největší koníčky patří cestování, sport a knihy. 

 

2. Martin Tošner
46 let, projektant pozemních staveb, člen ODS
Roudnický rodák. Absolvent stavební průmyslové školy Mělník. Členem Občanské demokratické strany se stal před více než pěti lety, od roku 2017 je předsedou místního sdružení ODS Podřipsko. V současnosti pracuje jako OSVČ – projektant pozemních staveb. Ve volném čase se věnuje rodině, přátelům a rekreační cyklistice.

 

3. Bc. Michal Procházka
28 let, šéfredaktor, člen ODS
Rodilý Roudničák. Absolvent Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, kde se během studia zabýval především veřejnou politikou a nabyté vědomosti by rád využil v praxi ve prospěch našeho města. Od letošního roku pracuje jako šéfredaktor magazínu Tennis Arena. Mezi jeho záliby patří nejen tenis, ale také další sporty. Rád se věnuje rovněž současnému dění, historii a prací se sociálními sítěmi, které spravuje i v rámci naší kampaně.

 

4. Leona Šteigrová
59 let, zaměstnankyně, členka ODS
Absolventka gymnázia v Roudnici nad Labem. Zakládající členka místního sdružení ODS v roce 1991. V současné době je zaměstnankyní soukromé firmy v oblasti služeb. Mezi její zájmy patří historie i současný stav rodného města. Jejím mottem je nebýt lhostejný k negativním jevům.

 

5. Bc. Dan Kopecký
23 let, student, člen ODS
Absolvent obchodní akademie v Litoměřicích, bakalářský titul získal na Vysoké škole podnikání a práva v Praze. Do ODS vstoupil, jelikož se mu nelíbí, jakým způsobem prezident a premiér řídí Českou republiku. Je názoru, že mladí lidé by se podle něj měli více věnovat politice. Ve volném čase se věnuje dobré gastronomii a sportu.

 

6. MUDr. Eva Chocholatá
61 let, lékařka, členka ODS

 

7. Ing. Miroslav Kalina, CSc.
82 let, důchodce, člen ODS

 

8. Mgr. Jan Horáček
23 let, student, člen ODS

 

9. František Homolka
80 let, důchodce, člen ODS

 

10. Ing. Jana Zemanová
51 let, ekonomka, členka ODS

 

11. Ing. Lukáš Horáček
28 let, projektant, člen ODS

 

12. Jiří Slach
41 let, živnostník, člen ODS

 

13. Jan Kordač
53 let, živnostník, člen ODS

 

14. Jana Kubínková
67 let, důchodkyně, členka ODS

 

15. MUDr. Martin Rathouský
65 let, lékař, člen ODS

 

16. MUDr. Martina Procházková
52 let, lékařka, BEZPP

 

17. Pavel Čermák
41 let, obchodní ředitel, člen ODS

 

18. Jiří Valeš
87 let, důchodce, člen ODS

 

19. Ing. Radoslav Vejlupek
83 let, důchodce, člen ODS

 

20. Jiří Dvořák
49 let, IT specialista, BEZPP

 

21. Jan Hykyš, DiS.
40 let, diplomovaný oční technik, BEZPP