31. května 2016

Úspory? Ano, ale ne za každou cenu

úspory, úspory a zase ty úspory.....údržba zeleně na Jihu,, dnes 31.5. 2016, první fotka na Bělském Lese, další dvě z Hrabůvky.. opět se neseká, resp. seká se blbě a takto to vypadá. Plynou nám z toho dvě ponaučení:

1. Takto to vypadá, když se dostanou k moci nezkušení "koblížkáří", kteří i možná mají dobré úmysly, ale prostě to neumí,. Nejsou to komunální politici s historií a zkušenostmi jako v jiných stranách, ale parta ochotníků, co někdo sesbíral pod fotku Babiše.

2. Projevuje se vliv policie a státních zástupců, kdy někteří další komunální politici mají panickou hrůzu z toho, že by vybrali místo nejlevnější firmy třeba firmu kvalitní.

 

 

Co naplat, budeme se muset asi smířit s nějakým tím klíštětem, nepěknou zelení a nepořádkem. Nejde přece o kvalitu, o lidi, o zdraví, ale o "nejlepší cenovou nabídku, o úspory"..Za rok, možná za dva někoho napadne, že nejlevnější varianta je "nesekat vůbec" a tak pak budeme hledat své děti pod rozkvetlým lučním kvítím. Alergikům potom stačí vydat brožurku, že smějí chodit ven jen v zimních měsících.

 

Jan Dohnal - zastupitel Ostravy Jih