3. září 2016

Návštěva předsedy ODS Petra Fialy v Moravskoslezském kraji

Petr Fiala zahájil návštěvu kraje ve firmě BENEKOV term v Horním Benešově, pokračoval do Krnova, Budišova nad Budišovkou a Bílovce, kde jeho návštěna končila.

Firma BENEKOV term, s.r.o. se zabývá výrobou ekologických kotlů. Majitel firmy pan Leopold Benda společně s dalším vedením firmy seznámili Petra Fialu s výrobou a pohovořil i se zaměstnanci firmy na sobotní směně. Celodenní doprovod mu dělal náš kandidát do Senátu Parlamentu České republiky ve volebním okrsu Bruntál Jirka Žák a kandidátka do krajských voleb Martina Nováková, společně s dalšími kandidáty Janem Prajzou. Martinem Rozprýmem a Radimem Rudzinskim. 

Po prohlídce firmy ještě ve Městě Horní Benešov navštívil nově rekonstruovaný školský komplex.

Po přejezdu do Krnova jsme pro pana předsedu připravili vyhlídkový let nad Krnovskem a Bruntálskem, protože ukázat mu tento rozlehlý kraj pozemní cestou by byl na několik dní a ne jednodenní návštěvu. Pan předseda vzlést společně s Jirkou Žákem, který ho informoval o dopravní infrastruktuře těchto regionů, zaměstanosti a krásách našeho kraje.

Po pracovním obědě v Radniční restauraci na Hlavním náměstí v Krnově cesta pokračovala do autokempu v Budišově nad Budišovkou, kde již čekal další náš kandidát do krajských voleb starosta města Patrik Schramm společně s lídrem kandidátní listiny Jakubem Unuckou.

Ke krátkému posezení, v nelepším malém autokempu ČR roku 2015, s návštěvníky a malým občerstvením si předseda ODS Petr Fiala dopřál jedno malé pivo v tomto slunečném dni.