5. ledna 2019

Blahopřání do roku 2019

(Čtrnáctka)

Vážení spoluobčané,
pevně věřím, že jste prožili klidné a požehnané vánoce 2018 a vstupujete do Nového roku s řadou přání a předsevzetí. Já vám za klub zastupitelů ODS přeji, aby se vám všechna přání a očekávání splnila.
Právě uplynulý rok 2018 znamenal proobčany mnohá velká politická negativa. V přímé volbě byl opětovně prezidentem zvolen Miloš Zeman, který všem názorně ukazuje, kam chce směřovat Českou republiku. Důsledně naplňuje všechny černé scénáře, před kterými jeho kritici varovali.
V roce 100 výročí založení republiky byli hnutím ANO a ČSSD přizváni k moci komunisté! Babišovu levicovou vládu drží pevně ve své moci. Vláda jen poslušně plní jejich další a další nestoudné požadavky. Není překvapivé, když nereformovatelní komunisté požadují zdanění náhrad za jimi ukradený majetek, je smutné když jejich názory papouškují poslanci ANO a ČSSD. Pozitivní je, že volby do Senátu PČR vyhrála ODS a senát tak může plnit svoji roli ústavní pojistky. ODS také uspěla v komunálních volbách a stala se důležitou součástí vládnoucích koalic v mnoha městech a obcích. Na Praze 14 jsme se stali součástí koalice se Spojenými silami pro Prahu a Pirátskou stranou. Naplnění společného programového prohlášení budeme věnovat maximální úsilí.
V květnu nás čekají volby do Evropského parlamentu. Pevně věříme, že se potvrdí rostoucí podpora ODS a že i v těchto volbách s pomocí Vašich hlasů uspějeme.

Josef Kutmon

člen místní rady Lehovec - Černý Most