2. října 2018

Představení kandidátky - Žofie Zemanová

Žofie Zemanová, člena Mladých občanských demokratůkterá, kandiduje na Praze 14 z 8. místa.

Jak odpověděla na otázky:
1. Proč jsi se rozhodl/a vstoupit do komunální politiky?
2. Jaká je podle tebe největší výhoda mladých v politice?
3. Jsem nerozhodnutý volit. Proč bych měl volit právě tebe, resp. ODS?

  1. O politiku jsem se zajímala vždy. Brala jsem ji jako nedílnou součást společenského života. O to více mě ale překvapila „apatie“ mých vrstevníků, když jsme dospívali. To byl zřejmě největší impuls. Chci ukázat mladým lidem, že jsme součástí celého systému a máme právo podílet se na rozvoji místa, kde žijeme.
  2. Největší výhodou je, že máme velkou chuť učit se novým věcem. Zároveň si stojíme za svým, umíme být neodbytní a snažíme se i starším kolegům vysvětlit náš pohled. Velkým pomocníkem nám jsou dnešní technologie, díky kterým komunikujeme i s občany mnohem lépe a častěji. Můžeme lidem lépe vysvětlit naše postoje a rozhodnutí. Sama jsem studentkou a stále se učím, jak od mých zkušenějších kolegů, tak i od občanů, se kterými komunikuji.
  3. Sestavili jsme program, který obsahuje konkrétní body. Neslibujeme věci, které nedokážeme splnit a stojíme nohama na zemi. Na Praze 14 chceme občanům zpříjemnit život novinkami a zajistit jejich bezpečnost. Já osobně jsem připravená komunikovat, naslouchat našim občanům a snažit se řešit jejich problémy.