11. září 2018

Kandidáti za Prahu 14

Vážení spoluobčané,
Občanská demokratická strana byla v právě končícím volebním období součástí radniční koalice na Praze 14. V jejím rámci se nám dařilo plnit a prosazovat klíčové body našeho
volebního programu: prodej bytů do Vašich rukou, vybudování mateřské školky na Jahodnici, zachování a zvelebení zeleně okolo Kyjského rybníka, podpora výstavby komunitního centra v Hloubětíně, zahájení výstavby tělocvičny u základní školy Šimanovská v Kyjích a další. Některé z těchto projektů bude třeba dokončit, jiné Vám v rámci volebního programu předkládáme k posouzení.

Víme, na co navázat a jak pokračovat, zároveň bychom chtěli občany inspirovat a motivovat. Naším cílem je a musí být předat Prahu 14 příštím generacím v lepším stavu, než v jakém je dnes. Volební program, který vám představujeme, nabízí promyšlený a kvalitní rozvoj naší městské části. Chceme vytvořit podmínky pro spokojený život všech generací a skupin občanů. ODS se vždy mohla opřít o své komunální politiky.

Na naší kandidátce najdete nejen osvědčené tváře a mladé naděje z ODS, ale také nestranické odborníky, kteří chtějí svými zkušenostmi přispět k pozitivnímu rozvoji naší městské části. Do voleb jdeme s podporou Strany svobodných občanů. Bez Vašich hlasů však z našeho programu nedokážeme prosadit nic.

Prosíme, buďte aktivní a sebevědomí, zúčastňujte se našich předvolebních akcí a hlavně – přijďte nás volit náš tým.

Jiří Zajac, kandidát na starostu

Jiří Zajac

zástupce starosty MČ Praha 14
zastupitel MČ Praha 14
1. místopředseda regionálního sdružení
předseda oblastního sdružení ODS Praha 14
místopředseda místního sdružení ODS Praha 14 - Lehovec - Černý Most