7. června 2017

ODS chce vnitřní okruh. Koalici vzkazuje: Konečně se dohodněte

(www.ods.cz/region.prazsky) Na včerejším jednání se pražská magistrátní koalice (ANO, ČSSD, Zelení, STAN a Lidovci) opět nedokázala shodnout na podobě dokončení vnitřního okruhu, tedy jeho části mezi Pelc-Tyrolkou a Jižní spojkou.

Dostavba pražského okruhu je naší prioritou. Vyzýváme proto koalici: Konečně se dohodněte. Nebo předložte materiál v původní podobě do zastupitelstva hlavního města. My jako zastupitelé za ODS ho v zájmu Pražanů rádi podpoříme,“ vyzývá koaliční strany šéf pražské ODS Filip Humplík.

Předsedkyně klubu zastupitelů ODS a 1. místopředsedkyně strany Alexandra Udženija k tomu dodává: „Již na minulém zastupitelstvu jsem deklarovala, že ODS je připravena podpořit dostavbu vnitřního okruhu i z opozičních lavic. Bohužel ANO a ČSSD nenašla odvahu, aby návrh předložila, protože se bojí rozpadu koalice. Radši se nechají vydírat Zelenými, STANEM a Lidovci, než aby řešili problémy Pražanů.“

Koalice Adriany Krnáčové tím podle ODS opět dokazuje, že spojenectví ANO, ČSSD, Zelených, STAN a lidovců nejedná v zájmu Prahy. Dostavbu okruhu, který by ulevil statisícům lidí, svými hádkami vyloženě sabotuje. Jediná věc, která tuto koalici drží pohromadě, jsou místa v dozorčích radách a placené funkce.

ODS Praha

Štítky: