14. listopadu 2019

Pražská ODS volila nové vedení

V pondělí 11. 11. proběhl Regionální sněm ODS Praha.
Navštívil nás předseda Petr Fiala, který opět prokázal, že je v Česku jasně nejinteligentnějším politikem. Škoda, že ho neslyšeli ti, kteří o něm říkají, že nemá vizi, charisma a tah na branku.
Také místopředsedové a oslavenci Martinové Baxa a Kupka měli přesvědčivá vystoupení. Výborný byl předseda pražské ODS Tomáš Portlík.
Potěšila mě jasná obhajoba postu 1. místopředsedy Prahy naším Jirkou Zajacem.
Z naší oblasti byl Milan Samec zvolen členem regionální rady RS ODS Praha, členem RK RS ODS Praha Josef Straka a členem KRK RS ODS Praha Miloslav Král.

Naší nominaci do republikových orgánů ODS získali: Petr Fiala, Alexandra Udženia, Martin Baxa, Martin Kupka, Miloš Vystrčil a Alexandr Vondra.

Zejména nominace Alexandra Vondry mě velmi potěšila. Je to politik s pevným Euroatlantickým ukotvením a opravdu pravicovými názory. Vystoupení všech našich hostů a kandidátů ukázalo, že ODS může kromě výborného programu nabídnout schopné a kompetentní politiky. Je to velký kvalitativní rozdíl proti aktivisticko-marketingovým panákům, kteří v současnosti ovládají veřejný prostor.

Regionální sněm na závěr přijal Svatomartinskou výzvu.

Josef Kutmon

člen místní rady ODS Lehovec - Černý Most