31. března 2016

SMS informační servis Klánovic.

Od prosince funguje pro klánovické občany nová služba – zasílání informačních SMS o aktuálních událostech v Klánovicích a okolí. Náklady na provoz hradí naše městská část ze svého rozpočtu, pro občany je zdarma. Do systému se může každý zaregistrovat sám přes internet (www.klanovice.smsbrana.cz) nebo přes mobilní telefon, nebo může vyplnit písemnou přihlášku u nás na radnici.

Po více než třech měsících provozu můžeme s radostí konstatovat, že o službu je čím dál větší zájem. Dle vašich reakcí jste nejvíce ocenili upozornění namístní akce (rozsvěcení vánočního stromu, Pohádkový masopust, zahájení trhů) a aktuální informace při sněhové kalamitě na přelomu února a března (o uzavření i znovuotevření silnice do Újezda jsme informovali do několika minut).

Objevilo se také několik dotazů, odpovím na dva nejčastější:

1) SMS zprávy vám nechodí z jednoho konkrétního čísla, což je v pořádku, protože provozující společnost zasílá informace přes několik SMS bran.

2) Na tato telefonní čísla se nelze dovolat, fungují jen pro rozesílání zpráv.

V případě, že máte k nové SMS-informační službě a jejímu fungování nějaké dotazy či připomínky, napište je, prosím, přímo na můj email info@ferdinandpolak.cz nebo mi zavolejte na 603519979. Pevně věřím, že tato nová služba bude i nadále sloužit k vaší spokojenosti.

 

Klánovický Zpravodaj číslo 4 / 2016

MUDr. Ferdinand Polák, Ph.D.

předseda místního sdružení Praha-Klánovice
místostarosta MČ Praha-Klánovice