3. září 2016

19. ročník charitativního tenisového turnaje v Bílovci se vydařil.

Na turnaji se podařilo vybrat 16.720,- Kč na charitu.

V sobotu 3.9.2016 se uskutečnil již 19. ročník charitativního tenisového turnaje, který pořádalo místní sdružení ODS Bílovec.

18 dvojic hráčů se utkalo v klání o hodnotné modré dárkové koše a krásné poháry. Součástí turnaje byl výběr finančních příspěvků hráčů i diváků pro neziskovou organizaci KRYSTAL HELP, z.ú. z Krnova. Podařilo se díky hráčům i návštěvníkům turnaje během dne vybrat 16.720 korun.

Tenisový turnaj přijel podpořit i předseda ODS Petr Fiala a předseda Moravskoslezské ODS Zbyněk Stanjura, který nad turnajem převzal, již tradičně, záštitu. Společně s lídrem kandidátní listiny do krajských voleb Jakubem Unuckou předával cený vítězům.

Vítězi 19. ročníhu tenisového turnaje se stali místní borci pánové Sokol a Pavlásek, st. Gratulujeme!!!

Předseda ODS Petr Fiala se poté ujal, stejně jako loni, předání finančního šeku ředitelce neziskové organizace KRYSTAL HELP a zároveň kandidátce do krajských voleb na třetím místě Martině Novákové.

Tenisového turnaje se zúčastnili i další naši kandidáti: čtyřka - Josef Alexander Matera, šestka Jan Dekický, oba hrající borci. Dále davcítka Jan Prajza a třiatřicítka Martin Rozprým, oba kandidáti z Bruntálu. Kandidát na třináctém místě Michal Sněhota z Hlučína, Jakub Janda na 22. místě kandidátní listiny z Frenštátu pod Radhoštěm, Milan Kolder z Ostravy, 34. místo, který doprovázel svého dobře hrajícího syna. Nechyběly ani dámy z naší kandidátní listiny: Jana Císařová z Ostravy, 42. místo na kandidátce, místní kandidátka Markéta Alešová - 43. místo, která se podílela i na celé organizaci turnaje a Jana Svodobá z Příbora. Zahrát si přijel i Vavřinec Pečinka z Frýdlantu nad Ostravicí na kandidátní listině 62. místo.