7. září 2014

Konec léta na vodě

V sobotu 6.9.2014 jsme pořádali už 4. ročník úspěšné akce Konec léta na vodě, tentokrát v předvolebním duchu. Sešli jsme se jako obvykle v zátoce za loděnicí DPMB u Brněnské přehrady, kde jsme u dvou stánků nabízeli nejen volební materiály, ale také možnost svézt se na loďkách, na koních, na motorové čtyřkolce a v neposlední řadě také využít občerstvení, nealkoholických nápojů i burčáku, a také možnost opéct si s námi špekáčky. I díky krásnému počasí se letošní akce mimořádně vydařila, u stánků se zastavilo přes 250 lidí a pouštěli se nejen do konzumace, ale hlavně do diskusí s přítomnými. Kromě našeho předsedy Ing. Jankůje, našeho lídra a dalších tří kandidátů na kandidátce do komunálních voleb, kteří byli přítomni stále, se za námi během odpoledne zastavil i kandidát na senátora Mgr. Jan Bobrovský se svým týmem, takže bylo s kým diskutovat.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na děti, kterých se na loďkách či u koní vystřídala aspoň stovka a jedno svezení většinou nestačilo, vracely se opakovaně.

Velký počet mladých lidí, kteří měli zájem diskutovat, ukazuje, že jejich budoucnost jim není lhostejná. Nezbývá než věřit, že stejně aktivně přijdou vyjádřit svůj názor k volbám.

RNDr. Alena Křivánková

místopředsedkyně místního sdružení