27. března 2014

Základní teze volebního programu MS ODS Brno-Bystrc

Základní teze volebního programu MS ODS Brno-Bystrc --- Motto: „Za Bystrc krásnější“

Motto: „Za Bystrc krásnější“

MS ODS Brno-Bystrc je připravena se podílet v nastávajícím období na vylepšení života v naší městské části. Jsme připraveni vzhledem k silným populačním ročníkům prosadit výstavbu mateřské školy s odpovídající kapacitou a patřičným zázemím.  Zároveň bychom se chtěli spolupodílet 
na řešení neúnosné situace s parkovacími místy především v bystrckém sídlišti, a to tak, aby dopad
na životní prostředí byl co nejmenší.

 

S ohledem na velmi atraktivní přírodu v okolí městské části chceme prosadit vybudování adrenalinového parku ve vhodném prostředí. Tento park by měl být vybudován tak, aby splňoval veškeré zásady bezpečnosti, s minimálním dopadem na životní prostředí. Toto sportoviště by mělo být určeno pro všechny věkové kategorie s celoročním provozem.

 

Rádi bychom zatraktivnili využití Bystrcké přehrady tím, že bychom chtěli v prostorách pláží instalovat atrakce především pro děti, které by byly k sezónnímu využívání a jejich instalace
a údržba by přinášela minimální náklady.

 

Dále bychom v prostorách Brněnské přehrady pod parkovištěm Hotelu Santon chtěli
co nejvíce sjednotit stavební úpravy jednotlivých občerstvovacích zařízení tak, aby celková estetiku
a dojem návštěvníků byl co nejpříjemnější. Tyto zásady bychom na společném projednání připravili tak, aby zatěžovaly nájemce z pohledu financí co nejméně.

 

MS ODS Brno-Bystrc je připraveno spolupracovat se všemi občany městské části Brno-Bystrc a uvítá jakékoliv podněty, které povedou ke zlepšení kvality života v této krásné městské části.

 

za MS ODS Brno-Bystrc

Ing. Pavel Jankůj
předseda místního sdružení