9. září 2019

Natřeme to na modro

V úterý 3. září proběhla pracovní akce místního sdružení ODS s názvem „Natřeme to na modro“ u přechodu pro chodce při konečné smyčce tramvaje na Ečerově. Práce spočívala v obroušení a očištění starého nátěru zábradlí a jeho opětovného natření. Díky příjemnému počasí nám šla práce od ruky a zábradlí tak bylo po pár hodinách jako nové. Za zúčastněné pracovníky chci jmenovat naše místostarosty Bystrce, paní Evu Harangiovou a pana Tomáše Járu, kteří odvedli kus dobré práce a zároveň byli k dispozici našim spoluobčanům k debatě okolo aktuálního dění v naší městské části a jejich námětům. Děkuji všem zúčastněným pracovníkům z místního sdružení ODS za skvělou práci a také všem kolemjdoucím spoluobčanům za podporu a uznání při provádění této činnosti! Těšíme se na příští akci, při které budeme moci udělat další prospěšné věci pro naši městskou část a budeme vám opět k dispozici k diskuzi v neformálním prostředí.