Mgr. Pavel Eybert

narozen 20.9.1949
Volební magazínkandidátní listinaprohlédnout online(FLASH)
ke stažení(PDF 1177 kB)

Proč kandiduji

Rozhoduje druhé kolo!

Děkuji všem voličům, kteří mi dali svůj hlas v 1. kole voleb do Senátu PČR ve 13. obvodu – Tábor. Jak víte, rozhodne se až v kole druhém. Nenechte tedy svůj hlas propadnout, přijďte k volbám i tento pátek či sobotu a potvrďte svůj názor!

Obracím se i na Vás, kteří jste volili jiné pravicové nebo středové strany – nenechte vyhrát levici! Česká republika potřebuje pravicovou politiku, Senát, který nebude bránit přijímání zákonů potřebných pro zdravý vývoj naší země. Nenechte se zastrašit. Pokud reformy provedeme sami, bude to bolet daleko méně, než když je pak za nás budou dělat mezinárodní bankovní instituce!

Za Váš hlas ve druhém kole předem děkuje Mgr. Pavel Eybert, Váš kandidát do Senátu za ODS

Životopis

Vážení spoluobčané, velice rychle uběhlo minulých 6 let, na které jste mi dali důvěru zastupovat Vás v Senátu Parlamentu ČR. Po celé funkční období jsem se snažil dle svého nejlepšího svědomí a vědomí vykonávat mandát mně takto svěřený co nejlépe. A jelikož mám pocit, že mohu být v této funkci i nadále prospěšný jak jižním Čechám, tak České republice, ucházím se znovu o Vaše hlasy v nadcházejících senátních volbách.

Je ale jen na Vás, zda vyhodnotíte mé působení v minulém senátním období kladně a pro příštích 6 let mi opět dáte svoji důvěru. Pokud ano, při posuzování předkládaných návrhů zákonů budu dbát na to, aby se Česká republika dále nezadlužovala. Zákony, které budu zpravodajovat, pečlivě zkonzultuji se všemi skupinami jejich budoucích uživatelů a budu se i nadále při hlasování o zákonech držet svého rozumu, a ne rad a přání lobbistů všeho druhu. Chci věřit, že v nadcházejících letech bude možné projít zkouškami, které nám čas přinese, se ctí. Bude-li totiž v Senátu PČR většina orientovaná podobně, jak je tomu dnes v Poslanecké sněmovně, lze při změnách v legislativě postupovat efektivněji a věřím, že i odpovědněji, než tomu bylo v minulém období, kdy často záleželo jen na jednom hlasu, jak se zákon změní či vytvoří. Mějte proto při svém hlasování na paměti i tuto záležitost.

Bylo by nešťastné, kdyby Senát blokoval nezbytné reformní kroky, které musí Vláda ČR připravit k zamezení dalšího zadlužování země, k odvrácení scénáře z Řecka, který by nás mohl potkat, pokud se nevypořádáme s výzvami v důchodovém systému, zdravotnictví, školství i veřejné správě. Vím, že to nebude jednoduché, že to může i bolet, ale čím dříve to budeme mít za sebou, bude to méně problematické, než kdybychom tyto záležitosti neřešili a odkládali je do té doby, až je za nás začne řešit někdo jiný, např. Mezinárodní měnový fond svými zásahy, bez kterých by nebyl ochoten financovat chod našeho státu.

Závěrem svého oslovení Vám popřeji šťastnou ruku při volbě Vašeho zástupce do Senátu na příští funkční období a dovolím si Vás pozvat k oběma kolům voleb, neboť je více než pravděpodobné, že rozhodovat se bude až v kole druhém.

Předem děkuji za každý Váš hlas.

Pavel Eybert
starosta, senátor
senátní obvod č. 13 - Tábor

www.eybert.cz

Dluhy nedělám, neslibuji, pracuji.