MVDr. Jiří Liška

Volební magazínkandidátní listina
ke stažení(PDF 2321 kB)

Proč kandiduji

Odpovědnost a slušnost - To jsou principy, které považuji v životě za nejdůležitější. Během svého života jsem pochopil, že je nelze považovat za samozřejmost v žádném prostředí včetně politiky. Přesto se jich já osobně nehodlám vzdát, i kdyby to třeba nebylo výhodou.

Další číslo volebního magazínu

Jiří Liška
ke stažení

(PDF 4800 kB)

Životopis

Před šesti lety jste mi dali důvěru, abych vás zastupoval a hájil vaše zájmy v Senátu. Ty roky uplynuly velmi rychle a blíží se říjen, kdy se bude opět rozhodovat o tom, kdo bude zastupovat oblast Jičínska a Nymburska v horní komoře Parlamentu.

Po celé volební období jsem se snažil co nejlépe plnit povinnosti senátora. Jsem autorem nebo spoluautorem několika nových zákonů a novel. Snažil jsem se podporovat náš obvod a pomáhat vám, občanům, pokud jste se na mne obrátili se svými problémy.

Doba, která nás čeká, nebude vůbec jednoduchá. Musíme se společně vypořádat s dopady ekonomické krize a s velkým zadlužením naší republiky. Musíme posílit respekt k právu a spravedlnosti a řešit další problémy naší společnosti. To vše jsou velké úkoly i pro Senát. Rád bych se na jejich plnění podílel. Bude ale samozřejmě záležet na vás, zda mi to umožníte, zda mi dáte opět svoji důvěru.

Jiří Liška
místopředseda Senátu PČR