Ing. Werner Hauptmann

narozen 14.2.1968
kandidátní listinaKarlovy Vary
Kandidátní listina »PDF (24 kB)

Životopis

Ing. Werner Hauptmann se narodil 14. února 1968 v Praze a od roku 1976 žije v Karlových Varech. Po absolvování karlovarského gymnázia v roce 1986 pokračoval v nástavbovém studiu ekonomika služeb a cestovního ruchu. Následně vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze - obor ekonomika služeb a cestovního ruchu, kterou zakončil v roce 1992 státní závěrečnou zkouškou.

Po absolvování základní vojenské služby nastoupil do Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, kde působil mimo jiné jako asistent generálního ředitele a na dalších manažerských postech až do roku 2001, kdy nastoupil do funkce vedoucího odboru kanceláře hejtmana na Krajském úřadě Karlovarského kraje. V březnu roku 2006 zvítězil ve výběrovém řízení na post zástupce Karlovarského kraje v Bruselu, který zastával až do svého zvolení primátorem města.

Ing. Werner Hauptmann je členem ODS a v městském zastupitelstvu zasedá od roku 2006, primátorem města byl zvolen 18. listopadu 2008. Hovoří německy, anglicky, rusky a částečně francouzsky.

Ing. Werner Hauptmann je ženatý otec dvou dětí a mezi své zájmy řadí sport, film, cestování a výpočetní techniku.

Werner Hauptmann
primátor
kandidát na primátora - Karlovy Vary

Bez činu zůstává i nejkrásnější myšlenka bezcennou