KANDIDÁTNÍ LISTINA ODS – ZLÍNSKÝ KRAJ

Masarykovo náměstí 19
686 01  Uherské Hradiště

Životopis

Vystudoval strojní fakultu VUT v Brně, obor strojírenská technologie. Má za sebou desetiletou podnikatelskou zkušenost. V letech 2008–2014 pracoval jako místostarosta Uherského Hradiště, od roku 2014 je ve svém rodném městě starostou. Jedním z vrcholných okamžiků během práce pro Uherské Hradiště bylo převzetí ocenění Historické město roku 2011 za nejlepší regeneraci městské památkové zóny. Stanislav Blaha je zároveň předsedou správní rady Regionu Slovácko, dobrovolného svazku obcí, předsedou správní rady nově vybudovaného Parku Rochus, o. p. s., předsedou Sdružení obcí pro rozvoj Baťova kanálu a vodní cesty na řece Moravě, prvním místopředsedou Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska a v neposlední řadě zastupitelem Zlínského kraje. Je ženatý, otec tří dětí. K jeho koníčkům patří jízda na kole, aktivity doma na zahradě s rodinou anebo posezení s přáteli při sklence dobrého vína.

Články (104)