23. května 2014

Pojďme k volbám!

Vážené členky a členové ODS, vážené příznivkyně a příznivci pravice,

snad ještě nikdy ve své historii nebyla naše strana v méně záviděníhodné situaci. A právě proto je správná doba pro to, přispět aspoň kouskem aktivity k tomu, aby se nám začalo dařit lépe.
Dnes začínají evropské volby, a proto se k Vám obracím s výzvou a prosbou, abyste přišla k volbám nejen Vy sama. Každý hlas od Vaší rodiny, kamarádů či kolegů je důležitý.

Bylo uděláno hodně dobré práce, měli bychom mít sebevědomí, vztyčenou hlavu a hrdost. Máme šanci, jaká se nevyskytuje každý den. Máme vůli a připravenost něco podstatného v europarlamentu změnit. Nabízíme pracovité lidi s dobrým kreditem a odborným zázemím.

Za této situace je Vaše volba nadějí nejen pro ODS, ale také pro všechny slušné občany, kteří odmítají přílišné zasahování EU do jejich životů, ale zároveň si nepřejí nástup extremistů.

Pojďme všichni ještě v posledních hodinách před volbami oslovit své okolí s žádostí o podporu ve volbách. Jak říká předseda Petr Fiala - nyní se všichni společně musíme zvednout a jít volit. Nemusíme se u toho držet za ruce, ale hlas každého našeho člena je potřeba. Ani jeden z nás si nesmí dovolit zůstat doma.

ODS žije, pojďme si to společně dokázat.

Ing. Stanislav Blaha

předseda místního sdružení
předseda oblastního sdružení
předseda regionálního sdružení
místostarosta
krajský zastupitel