27. května 2016

ODS rozjíždí volební kampaň, Miloš Vystrčil bude obhajovat senátorské křeslo

Představení všech lídrů pro krajské a senátní volby, programových priorit i odhalení hlavního motivu a grafických vizuálů. Tak bude vypadat program oficiálního zahájení kampaně ODS pro podzimní volby, které odstartuje na netradičním a inspirativním místě. Hlavní postavy ODS v čele s předsedou strany Petrem Fialou odhalí novinky na palubě Cargo Gallery – Lodi plné umění, která kotví v Praze na Rašínově nábřeží za železničním mostem. Začátek události je naplánovaný na pondělí 30. května v 11.00 hodin.

Zahájení kampaně se zúčastní i Miloš Vystrčil, který v nadcházejících volbách bude obhajovat pozici senátora za obvod č. 52 – Jihlava. „Na zahájení kampaně do Prahy pojedu, ale hlavní pro mě je a vždy bylo pracovat v regionu a pro region,“ okomentoval pražské zahájení kampaně senátor Miloš Vystrčil, který bude také na osmém místě kandidátky ODS do zastupitelstva Kraje Vysočina.

„Spojení řadové pozice neuvolněného krajského zastupitele s pozicí senátora mi pomohlo nejen neztrácet kontakt se životem a děním regionu, nýbrž i důstojně prosazovat zájmy Jihlavy a regionu v Praze. Logicky je proto pro mě rozhodující senátní kampaň, kandidaturu do krajského zastupitelstva vnímám také zejména jako podporu lídrovi krajské kandidátky Zdeňku Geistovi a dalším našim čelním kandidátům,“ uvedl Miloš Vystrčil.

Bližší informace poskytne:

RNDr. Miloš Vystrčil
senátor
+420 606 767 544
milos@vystrcil.cz

www.vystrcil.cz